leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: IPHONE: Nak simpan ke nak makan????
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri, dek kesibukan,heheh (interprem lebyh ) ditambah plak tangan sengal2 derma dar...

Salam,


sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri,
dek kesibukan,heheh(interprem lebyh) ditambah plak tangan sengal2 derma darah konon nye (ade kaitan ke??)hhehe

IPHONE~mesti bez kan kalau ade ni...
Pjaz mangidam sangat nak IPHONE,,
sape2 yang nak kasi free tu bg tau lah ye..hehehe

sekarang mane ade benda nak bagi percuma...

IPHONE ni kat bawah ni
.
.
.
.
Nak guna sayang
.
.
Nak makan lagi la sayang(rela simpan dalam peti ais)heheh

jomtengok:



kredit to: encik google

Lepas ni ,pjaz cadangkan buat biskut blackberry phone plak, mesti gempak,
hehhe

bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. salam pjaz ('',) ai laik dis iphone tu...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "@ ReVoLuSi RaMBuT @"

    ReplyDelete
  2. kasi makan semua ituuuu!!!~ ^_^"

    ReplyDelete
  3. kalau syg nk makan, bagi la akak.. hahahaa :D

    ReplyDelete
  4. @ bro monday: i like t0o :)heheh
    @baincardin: nak tgk pun sayang nak mkn lagi syang, :)
    @yunkhoo: heheh,amik jer tu...
    kalau buat cupcake iphone mesti laku kan??

    ReplyDelete
  5. @ieda: :)
    mmg geram,choc cookies plak tue ;)

    ReplyDelete
  6. Mak Aihhhh...sedapnye aifon tuh..
    huhuhu :P

    ReplyDelete
  7. alamakkkkk comelnyer nak makan pun sayang

    ReplyDelete
  8. @cik shinju: nampak cam sedap :)
    @angah: betol3 :)

    ReplyDelete
  9. kalo tak guna expired.biar die expired dlm perut.hehe.

    ReplyDelete
  10. @encik azuwan:hahahha,
    sape la pandai buat cokies ni,,,,
    ngidam!!haha

    @puan bee: cute!! :)

    ReplyDelete
  11. besstt jeh tengok !
    kalo dpt msti pk dlu,nk mkn ke tak,,,hahah
    oke,amik gambo dulu pehtu baru makan ! hee

    ReplyDelete

 
Top