leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: IPHONE: Nak simpan ke nak makan????
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri, dek kesibukan,heheh (interprem lebyh ) ditambah plak tangan sengal2 derma dar...

Salam,


sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri,
dek kesibukan,heheh(interprem lebyh) ditambah plak tangan sengal2 derma darah konon nye (ade kaitan ke??)hhehe

IPHONE~mesti bez kan kalau ade ni...
Pjaz mangidam sangat nak IPHONE,,
sape2 yang nak kasi free tu bg tau lah ye..hehehe

sekarang mane ade benda nak bagi percuma...

IPHONE ni kat bawah ni
.
.
.
.
Nak guna sayang
.
.
Nak makan lagi la sayang(rela simpan dalam peti ais)heheh

jomtengok:



kredit to: encik google

Lepas ni ,pjaz cadangkan buat biskut blackberry phone plak, mesti gempak,
hehhe

bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top