leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Banyak songeh
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, dah beberapa minggu start kuliah tensen tahap AWAL melanda..hahaha semuanya nak kena settle awal -Psiko For Nursing- Dah SET...
Salam,

dah beberapa minggu start kuliah
tensen tahap AWAL melanda..hahaha

semuanya nak kena settle awal

-Psiko For Nursing- Dah SETTLE( awal gler siap)
-Med Surg- OTW (x interview agi ngan pt)
-Mental Health- (OTW jugk utk interview pt psikiatrik)
-PBL- Paling Malas (x tau knp) tolonggggggggg!!!!

*************************************
Banyak songeh?
ni gara-gara hujan,
hehe,

hujan mmg rahmat dari Allah,
tapi kita sebagai manusia ni kadang2 banyak songeh!!!

PANAS pun banyak songeh,
HUJAN pun banyak songeh,
Pjaz pun sama,
hehe

keMALASAN melanda,
keLETIHAN menjelma,
keLAPARAN sentiasa ada,
hehehe

*************************************

Sekarang dah nak banjir
Horreyyyy!!

x sabar nak main boat kat umah tok wan,
hehe,

p/s: kalau nak maen banjir tu, fikir-fikirkanlah dahulu,
sediakan payung sebelum hujan,
pabila banjir melanda, nasib malang siapa yang tahu..
cewahhhhhh!!~
K lah,

nak tgk citer untuk diskus subjek Psikologi For Nursing

- Black Water
- 3 Idiots

bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top