leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Banyak songeh
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, dah beberapa minggu start kuliah tensen tahap AWAL melanda..hahaha semuanya nak kena settle awal -Psiko For Nursing- Dah SET...
Salam,

dah beberapa minggu start kuliah
tensen tahap AWAL melanda..hahaha

semuanya nak kena settle awal

-Psiko For Nursing- Dah SETTLE( awal gler siap)
-Med Surg- OTW (x interview agi ngan pt)
-Mental Health- (OTW jugk utk interview pt psikiatrik)
-PBL- Paling Malas (x tau knp) tolonggggggggg!!!!

*************************************
Banyak songeh?
ni gara-gara hujan,
hehe,

hujan mmg rahmat dari Allah,
tapi kita sebagai manusia ni kadang2 banyak songeh!!!

PANAS pun banyak songeh,
HUJAN pun banyak songeh,
Pjaz pun sama,
hehe

keMALASAN melanda,
keLETIHAN menjelma,
keLAPARAN sentiasa ada,
hehehe

*************************************

Sekarang dah nak banjir
Horreyyyy!!

x sabar nak main boat kat umah tok wan,
hehe,

p/s: kalau nak maen banjir tu, fikir-fikirkanlah dahulu,
sediakan payung sebelum hujan,
pabila banjir melanda, nasib malang siapa yang tahu..
cewahhhhhh!!~
K lah,

nak tgk citer untuk diskus subjek Psikologi For Nursing

- Black Water
- 3 Idiots

bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. huwa~~!!!
    kalau syaz time2 hujan ni mula lah jadi pemalas..ngeh3..
    tido lagi sedap hujan time cmni..kih..

    ReplyDelete
  2. Pjaz...PBL tu mende?
    ooo...malas yer? biasa dia malas2 gitu..

    ReplyDelete
  3. @syaz: hehehe
    betul3
    pjaz suke sgt tdo time2 hujan ;)

    @shinju: Problem based learning,
    payah lorr...heheheh
    susah nak cari maklmat (alasan jer )
    hihi

    ReplyDelete
  4. sama lah kita..
    hujan ke panas ke still malas..
    memang taley nak di bendung perasaan tuu..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. wekkkk...pjaz emang gitu okmo........kui3333....tp diam2 ubi berisi...hehe...i like..

    ReplyDelete
  6. @pingu_kecik
    hehehe
    mmg pun,
    sukar nak bendung perasaan malas tu,
    camne la nak jd rajin,
    siki pun dh ok :)

    ReplyDelete
  7. @pingu_kecik
    hehehe
    mmg pun,
    sukar nak bendung perasaan malas tu,
    camne la nak jd rajin,
    siki pun dh ok :)

    ReplyDelete

 
Top