leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Selamatkan pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Ya Allah, selamatkanlah pelajar dan rakyat di Mesir, Amin Pjaz tgk berita terkini pasal rusuhan di Mesir pun kat SINI dan SINI, ...
Selamatkan pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir
Selamatkan pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir

Salam, Ya Allah, selamatkanlah pelajar dan rakyat di Mesir, Amin Pjaz tgk berita terkini pasal rusuhan di Mesir pun kat SINI dan SINI, ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Domain dan hosting percuma daripada MrNamie dan Weirdobytes
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam... Impian untuk memiliki domain mmglah satu impian bagi setiap blogger kan? mmg best kalau dapat domain sendiri, kalau nak jom j...
Domain dan hosting percuma daripada MrNamie dan Weirdobytes
Domain dan hosting percuma daripada MrNamie dan Weirdobytes

Salam... Impian untuk memiliki domain mmglah satu impian bagi setiap blogger kan? mmg best kalau dapat domain sendiri, kalau nak jom j...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Yeayyyy!!saya menang contest!!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, rasenye dh berminggu kot x update, esaiment bertimbun, subjek mental ag, m.surg ag (yg ni dh nak siap dh) internet lansum x bukak...
Yeayyyy!!saya menang contest!!
Yeayyyy!!saya menang contest!!

Salam, rasenye dh berminggu kot x update, esaiment bertimbun, subjek mental ag, m.surg ag (yg ni dh nak siap dh) internet lansum x bukak...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Mau mati x?
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, mlm ni nak post entry pasal KEMATIAN , serammm plak kan?? heheeh sebenarnya * * * * * nak interprem untuk esok,heheeh ...
Mau mati x?
Mau mati x?

Salam, mlm ni nak post entry pasal KEMATIAN , serammm plak kan?? heheeh sebenarnya * * * * * nak interprem untuk esok,heheeh ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Jadi gundikkk???
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, mesti korang tertanya-tanya, apesal la plak budak ni buat segmen GUNDIK.. heheheh sekarang ni musim dia kot.. tapi jangan fikir l...
Jadi gundikkk???
Jadi gundikkk???

Salam, mesti korang tertanya-tanya, apesal la plak budak ni buat segmen GUNDIK.. heheheh sekarang ni musim dia kot.. tapi jangan fikir l...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: IPHONE: Nak simpan ke nak makan????
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri, dek kesibukan,heheh (interprem lebyh ) ditambah plak tangan sengal2 derma dar...
IPHONE: Nak simpan ke nak makan????
IPHONE: Nak simpan ke nak makan????

Salam, sudah beberapa hari ketinggalan nak tulis entri, dek kesibukan,heheh (interprem lebyh ) ditambah plak tangan sengal2 derma dar...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: tanpa kepala????
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi sambil baca nwspaper, terlihat la satu artikel, mak oii, boleh trauma la pjaz kalau kena kat kite sndiri, ape tuuuuuu!!! L...
tanpa kepala????
tanpa kepala????

Salam, tadi sambil baca nwspaper, terlihat la satu artikel, mak oii, boleh trauma la pjaz kalau kena kat kite sndiri, ape tuuuuuu!!! L...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Siput Ohh Siput
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam entri kali ni berkaitan ngan siput , hahhaha Si A tanye knpe siput? Pjaz : LEMBAB (nak lawan pun sadiss) hahahah samalah kat ...
Siput Ohh Siput
Siput Ohh Siput

Salam entri kali ni berkaitan ngan siput , hahhaha Si A tanye knpe siput? Pjaz : LEMBAB (nak lawan pun sadiss) hahahah samalah kat ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Banyak songeh
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, dah beberapa minggu start kuliah tensen tahap AWAL melanda..hahaha semuanya nak kena settle awal -Psiko For Nursing- Dah SET...
Banyak songeh
Banyak songeh

Salam, dah beberapa minggu start kuliah tensen tahap AWAL melanda..hahaha semuanya nak kena settle awal -Psiko For Nursing- Dah SET...

Baca Selanjutnya>>
 
Top