leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Bapak-bapak menari ala-ala Girl's Generation
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pjaz nak kongsi dua video ni, memang nak pecah perut tengok..hehehehhe..memang kreatif la bapak-bapak ni..heheheheh nasib...
Bapak-bapak menari ala-ala Girl's Generation
Bapak-bapak menari ala-ala Girl's Generation

Salam readers!!! Pjaz nak kongsi dua video ni, memang nak pecah perut tengok..hehehehhe..memang kreatif la bapak-bapak ni..heheheheh nasib...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: OSBON JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2011
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Malam ni memang puas hati tengok MAHARAJA LAWAK MEGA FINAL, semua best dan kelakar =] sememangnya superblah, TAHNIAH untu...
OSBON JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2011
OSBON JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2011

Salam readers!!! Malam ni memang puas hati tengok MAHARAJA LAWAK MEGA FINAL, semua best dan kelakar =] sememangnya superblah, TAHNIAH untu...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segment Strawberry Maneh
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! TQ kat Cik Tembam sebab TAG pjaz yer untuk join Segmen ni :) Azam untuk tahun 2012: Pjaz harap tahun 2012 ni adala...
Segment Strawberry Maneh
Segment Strawberry Maneh

Salam readers!!! TQ kat Cik Tembam sebab TAG pjaz yer untuk join Segmen ni :) Azam untuk tahun 2012: Pjaz harap tahun 2012 ni adala...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com 25/12/2011 hingga 31/12/2011 Niat dihati dah lama nak join segmen kak mia n...
Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com
Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Salam readers!!! Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com 25/12/2011 hingga 31/12/2011 Niat dihati dah lama nak join segmen kak mia n...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Siapa Juara Maharaja Lawak Mega Final 2011
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Tak sabar nak tengok Maharaja Lawak Mega 2011 Akhir,Jom pakat-pakat beri sokongan kat kumpulan favorit korang, Pjaz min...
Siapa Juara Maharaja Lawak Mega Final 2011
Siapa Juara Maharaja Lawak Mega Final 2011

Salam readers!!! Tak sabar nak tengok Maharaja Lawak Mega 2011 Akhir,Jom pakat-pakat beri sokongan kat kumpulan favorit korang, Pjaz min...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Alhamdulillah-----> 13 minggu lagi ^__^
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Baru hari ni boleh bukak blog, sepanjang minggu ni Pjaz buat entri berauto publish, bukannya malas tapi sekarang praktika...
Alhamdulillah-----> 13 minggu lagi ^__^
Alhamdulillah-----> 13 minggu lagi ^__^

Salam readers!!! Baru hari ni boleh bukak blog, sepanjang minggu ni Pjaz buat entri berauto publish, bukannya malas tapi sekarang praktika...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Perjalanan di Internet Selama 60 saat
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!! Apa yang terjadi jika korang tak melayari Internet dalam masa 1 hari? mesti gelisah kan...Kalau connection broadband slow ...
Perjalanan di Internet Selama 60 saat
Perjalanan di Internet Selama 60 saat

Salam readers!! Apa yang terjadi jika korang tak melayari Internet dalam masa 1 hari? mesti gelisah kan...Kalau connection broadband slow ...

Baca Selanjutnya>>
 
Top