Wan Hazel Home Wan Hazel LINK Wan Hazel Tutorial Wan Hazel owner Wan Hazel agama

Monday, December 13, 2010

Selamat malam

Salam,

sebelum tido,
cuci kaki dulu yer,
nnti kena gigit tikus [ingt lg ade org tu]
hahah


sblm tido layan lagu Mou Ichido dulu
lalalala



Best kan?

K lah,
nite
Bye2


Suka ? LIKE jer =)

Chocolate Giveaway

Salam

Dh lame x join giveaway ni,
hehe
tetiba nmpk choc giveaway ni ..hehe /


ape lagi,

jom join klik SINI yer

nak tau syarat2 nye?
.
.
.
(tak wajib)
tapi nanti kalu uolls terlepas apa-apa info pasal GA ni jangan marah yer..


 / Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway
(tajuk lain tak mau yer)


 / Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni
(senang kawan-kawan lain nak join)



 /Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar

(link ke entry ini)

 /Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja
(di shout box tidak diambil kira)

 /Tarikh Tutup:

25-12-2010

HADIAH??? /

 /Tentulah Chocolate tapi tak comfirm lagi chocolate apa....
Banyak mana pemenang pun tak comfirm lagi... mengikut banyak mana penyertaan.. kalau banyak so hadiahnya banyak la skit baru best...

bye2/
jgn lupe join tau


Suka ? LIKE jer =)

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Salam,

Pjaz tlh di 'tag' oleh PIHA dalam peace contest ni
Thanks piha /

Tuan punye contest ni ialah
.
.
jeng3x
.
.
.

EZAN IDMA

hehe :) nampak cam best jugak, nak join? /

banner contest~

klik SINI sementara tu,

meh tgk syarat2 dulu/:
contest la pulak kan. contest ini memrlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, takleh lebih kalo lebih saye amek simpan je dlm blog. haha ;p gambar yang dihantar mestilah gmbar anda, kalo gn kawan2 pon mesti ade anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalo ramai2 pon semua kene peace! haha ;p tengokla contoh gmbr tuan punye belog yg dijadikan banner contest ini. mcm haram. haha ;DD baik syarat2 am nye ade lah :

1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe . tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)


3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.
7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng

Okeyh..dengan berbesar hatinya pjaz guna gambar nie,
walaupun...
x cantikk..
hahha/

ding dong, Peace!!~

mangsa seterusnya untuk di tag ialah:

 /Gugurl
 /Leya
 / Fatin sakura


bye2 /
selamat join ye :)


Suka ? LIKE jer =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...