leaderboard2 denaihati Banner



Navi

Saturday, July 24, 2010

ejaMaria GiveAway

Saturday, July 24, 2010,12:09 PM
Salam,
Skali lagi untuk Giveaway
Kali ni dari ejaMaria Giveaway
Jom klik kat sini kalau nak join


hadiah pemenang bertuah ejaMaria GiveAway akan di beri
utk 5 pemenang
yang best nye... untuk pemenang... Maria bagi pilihan nak buat keychain @ bangle...
dan nama yang hendak dituliskan...

Syarat-syarat untuk join pun senang jer
Klik kat sini yer

Tarikh tutup sehingga 31hb. Julai 2010
atau sehingga
mencapai hit no.10078


My OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri

,11:44 AM
Salam,
tadi sambil2 bw,
Pjaz terjumpa Giveaway yang best sangat2
hehe,
maklumlah, dah nak start bulan puasa, =)
'Create
Sape yang berminat untuk join,
sila klik kat sini yer,

Tarikh tutup penyertaan 31 Ogos 2010
Kalau korang nak tau,
ni hadiah untuk tempat

TEMPAT PERTAMA50pcs Biskut Almond London

Tempat KEDUA
50pcs Bahulu

Mereka yang bertuah mendapat kuih raya ialah,

TinyTini Giveaway

,10:59 AM
Salam,

Jom join same2 ye contest ni


TinyTini Giveaway !!~

Gift for the lucky 6 Winner

Jom Join

Klik kat Sini yer =)