leaderboard2 denaihati Banner

Tuesday, July 6, 2010

Stadium Kosong

Tuesday, July 6, 2010,9:23 PM
Salam,

Malam ni kan perlawanan Selangor Vs Perak,MyEm0.Com
Best jgk ana tgk,
sambil-sambil tengok, aiik mane penonton ye?heheMyEm0.Com
Sikit sangat yang datang,
X caya tgk TV skrg,hahaha

Ni mesti penangan Piala Dunia ni,hehe
sampai x sempat nak tgk perlawanan bola malaysia sendiri kt stadium,heheMyEm0.Com

Apapun, gud luck untuk kedua-dua pasukan,
biar x de penonton tapi ada semangat yang untuk menjaringkan gol..
Chaiyo0k..

P/s: Untuk Piala Dunia, ana sokong Germany..
Go..Go..Germany =)


Salam & Bye2


♥ Award ♥

,4:26 PM
Salam,

Kali ni pjaz dapat award dari,jeng-jeng,hahah
drpd Camellia,MyEm0.Com
thanx ye,

Cantik nye,
Pink gitu =)
Wah!!, ada soalan lagi
hehe

Suka tak dapat award ni?bagi ucapan sikit...
Suka sngat-sangat, thank for Camellia

Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ?
Cantek sngat2, x terkata dah,hehe

Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry
Knpe x sume blog ye, pjaz suke jenguk sume blog, diorang punya entry pun best

Bagi award ni kepada 3 blogger yang lain yaaa..jangan lupa tau..
3 eh? oke2. =)

♥ Packing Barang ♥

,9:28 AM
Salam,MyEm0.Com

Hari jumaat ni da nk berangkat dah kat USMMyEm0.Com

hehe,
walaupun umah dekat tapi buat-buat jauh cz baru rase semangat kan,hahah =)
Masalahnya barang x packing ag,
huhu,
malas nye,
semangat ade tapi malas,huhu. camne la ni..MyEm0.Com

barang bnyk ag x bli.x pelah hero kan x gaduh,tu jelah ayat yang melekat dari dulu sampai sekarang,
x berubah-ubahMyEm0.Com.

Ada orang kata kita perlukan perubahan,
memang betul, tapi kalau perubahan yang melibatkan pelajaran mmg ana pun sokong,
Perubahan dari malas bertukar jadi rajin,heheMyEm0.Com

Dan ada orang kata kita perlukan perubahan secara luaran yakni perangai, ana pun setuju
contohnya dari sikap yang tak baik bertukar ke sikap yang baik dan ambil berat,MyEm0.Com
Tapi, ana baek tau..hihi

Dan, ada orang kata lagi,hehe (byk ni,) kita perlukan perubahan dari sudut kecantikan dan cara pemakaian, maksudnye?MyEm0.Com
Ada sorang ni cakap, dah jadi senior kena la cantik, x boleh cam dulu, 'bolok wok' jah,
pakaian pun mesti cantikk..huhu
camne ni..huhu

Tapi pada ana sendiri, kalau ada junior ke x de ke, ana akan still cam dlu, cz kalau kita jaga diri kita cam dulu x kan senang2 nak tukar,
'Bolok wok' pun x pelah janji kita heppi kan?MyEm0.Com

Macam ana, ramai senior dan pengajar kata ana ni pendiam,MyEm0.Com
tapi sebenarnya ana ni x pendiam, cuma ana akan kawan dengan yang betul2 ikhlas,
ana tgk mata pun dah tau dia ni ikhlas ke x,heehe (mcm ahli nujum plak ye =)
Tapi kalau orang dah knl, mereka pun x caye =)
mmg kuat bobok la,MyEm0.Com
Kalau dlm kalangan senior 3rd year dulu, paling rapat pun dengan Kak Murihah
mmg rapat sangat2 =)MyEm0.Com
Kalau 2nd year yang dulu, kak saleha,hahah (satu kepala) mmg best sgt ngan dia, lebih2 dalam wad,heehe. kuat bobok, cayalahhh

Then kak zati, my senior mase MPI ag, nasib baek la kak izati ade, blh la pinjam nota ye,heheMyEm0.Com

Actually, ramai 2nd year dan 3rd year yang baik2 cuma x berani nak tegur,hehe
ye la, kan kite ni kan 'pendiam' hahaha ..MyEm0.Com

Untuk 1st year yang msk taon ni, pakat2 tegurlah saya ye,
hehe..MyEm0.Com.
suke sgt kalau dapat kawan baru a.k.a junior,
kadang2 x boleh panggil junior cz ada yang umur samakan?
hehe =)

Mcm ana la, panggil akak kat 2nd year padahal umur sama,
tapi ana x kisah sgt cz ia adalah satu penghormatan kepada dia kan,
Kalau ana, 1st year x yah panggil kak kat ana ye, x suke
juz call me my short name pun dh cukup,
ana x kisah sangat cz ana anggap mereka kawan-kawan ana jgk bukan junior..

Hope lepas ni dapat buddy perempuan ye..heheMyEm0.Com
Nota bnyak ni..hik3

Bnyak ye membebel pagi ni, da kuar tajuk kot,hahha
Klah & SalamMyEm0.Com

P/s: Untuk semua teman2 USMKK, selamat datang kembali & selamat belajar
Kunci hostel anda boleh amik dari 9 Julai ye dari 9pg-6ptg
hehe, harap maklum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...