leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: 'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz tlh di 'tag' oleh PIHA dalam peace contest ni Thanks piha Tuan punye contest ni ialah . . jeng3x . . . EZAN IDMA he...
Salam,

Pjaz tlh di 'tag' oleh PIHA dalam peace contest ni
Thanks piha /

Tuan punye contest ni ialah
.
.
jeng3x
.
.
.

EZAN IDMA

hehe :) nampak cam best jugak, nak join? /

banner contest~

klik SINI sementara tu,

meh tgk syarat2 dulu/:
contest la pulak kan. contest ini memrlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, takleh lebih kalo lebih saye amek simpan je dlm blog. haha ;p gambar yang dihantar mestilah gmbar anda, kalo gn kawan2 pon mesti ade anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalo ramai2 pon semua kene peace! haha ;p tengokla contoh gmbr tuan punye belog yg dijadikan banner contest ini. mcm haram. haha ;DD baik syarat2 am nye ade lah :

1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe . tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)


3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.
7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng

Okeyh..dengan berbesar hatinya pjaz guna gambar nie,
walaupun...
x cantikk..
hahha/

ding dong, Peace!!~

mangsa seterusnya untuk di tag ialah:

 /Gugurl
 /Leya
 / Fatin sakura


bye2 /
selamat join ye :)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top