leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, semalam sambil2 BW ternampak satu Giveaway, Giveaway dari luar negara, Kuat jugak Edy pergi melancong ek..hehe Sape2 yang nak joi...
Salam,

semalam sambil2 BW ternampak satu Giveaway,
Giveaway dari luar negara,
Kuat jugak Edy pergi melancong ek..hehe


Sape2 yang nak join boleh join kat SINI

Sebelum join pastikan ckup dulu syarat yer:

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

2. Jadi follower blog Edy

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...


Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH


Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010

 /Mangsa seterusnya untuk di'tag' ialah

AROL


Bye
slmt join

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top