leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Chocolate Giveaway
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Dh lame x join giveaway ni, hehe tetiba nmpk choc giveaway ni ..hehe ape lagi, jom join klik SINI yer nak tau syarat2 nye? . ....
Salam

Dh lame x join giveaway ni,
hehe
tetiba nmpk choc giveaway ni ..hehe /


ape lagi,

jom join klik SINI yer

nak tau syarat2 nye?
.
.
.
(tak wajib)
tapi nanti kalu uolls terlepas apa-apa info pasal GA ni jangan marah yer..


 / Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway
(tajuk lain tak mau yer)


 / Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni
(senang kawan-kawan lain nak join)



 /Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar

(link ke entry ini)

 /Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja
(di shout box tidak diambil kira)

 /Tarikh Tutup:

25-12-2010

HADIAH??? /

 /Tentulah Chocolate tapi tak comfirm lagi chocolate apa....
Banyak mana pemenang pun tak comfirm lagi... mengikut banyak mana penyertaan.. kalau banyak so hadiahnya banyak la skit baru best...

bye2/
jgn lupe join tau

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top