leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: BYE-BYE
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Tinggal beberapa minit lagi untuk menyambut Tahun Baru 2011 [kredit to google] . . DAN . . SELAMAT TINGGAL 2010 Segal...
Salam,

Tinggal beberapa minit lagi untuk menyambut Tahun Baru 2011

[kredit to google]
.

.

DAN

.

.

SELAMAT TINGGAL 2010
Segala kenangan pahit manis tahun ni pjaz akan ingat sampai bila2

Mlm ni kat kelantan Wali Band datang kat Stadium,
jln pun sesak (semangat nak tgk wali band) hehe

Pjaz x sambut pun better duk kat rumah,
tgk cite ONG-Bak..
hehe

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. happy new year! semoga lebih baik dr sebelum ni. ^^

    ReplyDelete
  2. Slm sis...epi nw yr 2011...slm prknln...oredi b ur follower...folo me back ya...tq:)

    ReplyDelete
  3. hai awak!!('',) selamat bekenalan jugak ye...selamat tahun baru 2011 jugak!!! ai dah folo blog yu ni...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "~akTiviTi 1 JaNuaRi 2011~"

    ReplyDelete

 
Top