leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: BLOG LARIAN
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, minat BW ? jom la masuk Segmen mari masuk senarai BlogLarian khas untuk sume blogger yang berminat, Tuan punye BlogLarian ni Pa...
Salam,

minat BW?
jom la masuk Segmen mari masuk senarai BlogLarian
khas untuk sume blogger yang berminat,


Tuan punye BlogLarian ni Padelblog
boleh jugak refer kat sini kalau nak tahu lebih lanjut BlogLarian

Bak kata tuan punye, sekali blogwalking..mesti nak kene bukak banyak windows atau tabs kan...okes...kt Bloglarian ni...kami buat entry yg mengandungi 5-6 blog dalam frame yg berasingan...okes...setiap entry..korang bukak kepada tab yg baru...dan korang leh blogwalking trus 5-6 blog dalam 1 tabs tu...ade paham???kalau korang tak paham....gi la bukak sendirik..then cuba...so..jimat masa loading time..dari semasa ke semasa...blog ini akan diperbaiki untuk meringankan page load,

senang kan?
jadi, kalau nak join sila review syarat kat sini

Padelblog

********
Saya suka berblogwalking kerana, saya suka sangat berkawan walaupun hanya di alam maya, selain tu dapat tukar-tukar pendapat. Lebih banyak blogwalking lebih ramai dpt kawan kan?hehe, Pada masa yg sama boleh promote blog jugak :)

Pjaz nak tag:

http://annazanariah.blogspot.com/
http://mucheyloveydovey.blogspot.com
http://norsara96.blogspot.com/

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top