leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, kali ni Digi ada bagi tiket free tau untuk Konsert Adam Lambert ni, ni tarikh dan masa konsert dia Date: 14 October 2010 (Thur...
Salam,

kali ni Digi ada bagi tiket free tau


untuk Konsert Adam Lambert ni,

ni tarikh dan masa konsert dia

Date: 14 October 2010 (Thursday)
Time: 8 pm
Venue: Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil


Pjaz x lh minat sangat tapi
best jugak lagu dia..hehhe

hensem x adam lambert ni??mestilah hensem kan..
lebih2 lagi mata dan senyuman dia..aishhhhhhh :)

Sebelum nak submit entry ni kena jawab soalan dulu,bantai aje..hehehe

Ape pasal Minat ngan Adam Lambert nie?

Lagu dia best sangat,first jugak dengar maklumlah ada orang cakap dia gay, nak buat camne minat kat lagu jelah..hehehe =)


Apa pasal plak Digi kene Pjaz tiket ke Konsert nie?

kena la bagi, since dh jadi digi Angel kan,
hehhee,
pleaseeee [bukan paksa bagi tau]hahahahh :)

untuk maklumat lanjut,
kamu sume boleh klik sini

k lah,
bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top