leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kembali menyibuk
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sejak beberapa minggu x aktif disebabkan praktikal, huhu mmg x sempat lansung nak bw balik praktikal je, terus buka buku untuk ...
Salam,

sejak beberapa minggu x aktif disebabkan
praktikal,huhu
mmg x sempat lansung nak bw
balik praktikal je,
terus buka buku untuk study..
memang penat tapi best sangat.
tambah pulak ngan demam,
Alhamdulillah,
da sihat dh ckit,batuk pun dh x de
kalau x,hari-hari
acummmmmmmmmmm

berkuatkuasa kelmarin dulu,
student usm yang buat praktikal kat HUSM
x dibenarkan masuk ke dalam wad,
cz student medik exam,
hohoho,
boringnye kalau x de praktikal...

nasib baek para pengajar buat satu persentation terbesar antara team medikal,surgikal,ortho dan sebagainya,

pjaz dalam team ortho..hahah
O...O...Ortho da best :)

Lesen dan sijil untuk CPR dah kuar,
insyaallah,
nanti pjaz nak tunjuk sket...heheh

Tahniah jugak untuk super senior yang akan masuk bekerja,
untuk kakak saye,[actually bkn kakak sy tapi sy anggap dia mcm kakak]
kak murihah a.k.a kak mumu, welkam back to kelantan,
akhirnye boleh datang kelantan jugak ye :)
x sabar asenye 10's train nak jumpa..heheheh

jom tgk video ni,
khas untuk peminat KAT-TUN





p/s: buat blogger yang laen,pjaz mintak maaf cz x sempat nak blogwalking dan komen kat blog kamu,

sape2 yang duk kat area Kota Bharu, Jom datang Hari Terbuka Desa USM & Karnival Kampus 2010,
stat hari ni sampai hari sabtu,
jom datang ramai-ramai..

k lah,
bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top