leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: entry berhantu
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
salam, Alhamdulillah sihat sikit dari semalam, dekat 2 jam kat emergency department, ramai sungguh la patient yang menunggu, huhu term...
salam,

Alhamdulillah sihat sikit dari semalam,
dekat 2 jam kat emergency department,
ramai sungguh la patient yang menunggu,
huhu
termasuklah pjaz..

sambil2 tgk perlawanan kelantan VS N9
seri 2-2..heheh
x la minat sangat, tapi kalau pasukan kelantan
GOMO JANGE TOK GOMO..hehhe

hari kedua minggu kedua kat wad surgery sangat sibuk hari ni,
best sangat hari ni cz banyak keje,
kalau x de keje cepat letih,baik banyak keje kan?heheh

presentation untuk patient x buat ag ni,
aduiii....
hari khamis nak present dah...
wish me luck k....
hehhehe..

pjaz terlupa plak,
knpe pjaz letak entry berhantu eh?
nak tau knpe?
.
.
.
.
.
.
Pjaz PUN X TAU
heheheh
jgn marah,
nanti cepat tua,
hve a nice day

salam & Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top