leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, apa khabar sume? setelah mem'buzy'kan diri, akhirnya dapat juga masukkan entri baru , setelah 2 minggu kami grup Ortho b...
Salam,

apa khabar sume?
setelah mem'buzy'kan diri,
akhirnya dapat juga masukkan entri baru,

setelah 2 minggu kami grup Ortho bertungkus-lumus untuk menyiapkan assignmnt untuk
'Mega Presentation Seminar'

diriku mula berubah jadi
.
.
.
.
.
.
.

gugup
.
.
.

terketar-ketar
.
.
.

takuttttttt

disebabkan 'dia' lah,
dahlah la nak dekat dah..
huhuhuhuhuhu...

asenye macam nak tercabut jantung ni

Ya Allah,
bantulah hambaMu ini

agak2 sape 'dia' yang dimaksudkan tu kan?
hehhe

jawapannya
Seminar presentation la..hehe

knpe la bdk-bdk ni pilih pjaz sebagai salah seorang presentor,
dahla ramai giler
dalam 300 orang!!!!1
OHhh tidakkkkkkk!!~

macam mane la nak present kalau ramai sebegitu?
Pjaz amik bahagian Investigation untuk pt...
x tau la nak kata ape..huhu

k lah...
bye

p/s:takutttttttt!!~

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. gd luck ya dgn presentation nya..
    wat yg terbaik.. jgn takut wat jak mcm bercerita n berpidato.. hehe

    ReplyDelete
  2. heheh,
    terima kasih atas nasihat y diberi ;)

    ReplyDelete
  3. gugup x gugup,,,korang grup ortho adalah the winner.tabik spring r kat grup korang yg diconduct oleh 2nd year n cooperation dgn 1st year. bangge giler kot kitorang yg 2nd year (walopon ak n yg lain2 base grup lain,huhuhu)ni dgn korang coz 3rd year yg pnoh ilmu di dada pon xley nk mnang....CONGRATZ 2 pjaz coz dpt cri mklumat n prsent dgn bgos skli...

    ReplyDelete
  4. thanks madi,
    kitaorang pun x terfikir akan menang,
    Alhamdulillah,
    ni juga kemenangan untuk 2nd year jugak :)

    ReplyDelete

 
Top