leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, rasenye x terlambat untuk pjaz ucapkan tahniah kepada Pasukan Kelatan Gomo Klate Gomo.. kredit to: berita kosmo Pjaz sebagai ana...
♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥
♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥

Salam, rasenye x terlambat untuk pjaz ucapkan tahniah kepada Pasukan Kelatan Gomo Klate Gomo.. kredit to: berita kosmo Pjaz sebagai ana...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Mari renung sejenak
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
salam, jom renung sejenak mengenai diet yang diamalkan oleh Rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan ya...
Mari renung sejenak
Mari renung sejenak

salam, jom renung sejenak mengenai diet yang diamalkan oleh Rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan ya...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: How Addicted to Blogging Are You?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
How Addicted to Blogging Are You? Pjaz 71% addicted to blogging! hahhaha nasib baekx 100% ;) 71% How Addicted to Blogging Are You? ...
How Addicted to Blogging Are You?
How Addicted to Blogging Are You?

How Addicted to Blogging Are You? Pjaz 71% addicted to blogging! hahhaha nasib baekx 100% ;) 71% How Addicted to Blogging Are You? ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Jom!!dengar ni....
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sambil release tension, jom dengar lagu jiwang-jiwang..hahahah
Jom!!dengar ni....
Jom!!dengar ni....

Salam, sambil release tension, jom dengar lagu jiwang-jiwang..hahahah

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, apa khabar sume? setelah mem'buzy'kan diri, akhirnya dapat juga masukkan entri baru , setelah 2 minggu kami grup Ortho b...
♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥
♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥

Salam, apa khabar sume? setelah mem'buzy'kan diri, akhirnya dapat juga masukkan entri baru , setelah 2 minggu kami grup Ortho b...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Maafkan daku
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, maafkan daku cz . . . . . . . . . . . . . . . X SEMPAT BW LETYHHHH!!!~ :( Insyaallah lepas ni pjaz bw kuat-kuat...
Maafkan daku
Maafkan daku

Salam, maafkan daku cz . . . . . . . . . . . . . . . X SEMPAT BW LETYHHHH!!!~ :( Insyaallah lepas ni pjaz bw kuat-kuat...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kembali menyibuk
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sejak beberapa minggu x aktif disebabkan praktikal, huhu mmg x sempat lansung nak bw balik praktikal je, terus buka buku untuk ...
Kembali menyibuk
Kembali menyibuk

Salam, sejak beberapa minggu x aktif disebabkan praktikal, huhu mmg x sempat lansung nak bw balik praktikal je, terus buka buku untuk ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: MAAF
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz mintak maaf sume cz x sempat nak blogwalking dah beberapa hari jadi pasif cz kne siapkan assgnmnt dan sekarang kna study ps...
MAAF
MAAF

Salam, Pjaz mintak maaf sume cz x sempat nak blogwalking dah beberapa hari jadi pasif cz kne siapkan assgnmnt dan sekarang kna study ps...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Mari menghayati lagu ini
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Dari sudut hati Pjaz terasa sedih sangat, cz 'sesuatu' yang pjaz inginkan telah dimiliki, dahulu pun telah ditinggalkan, ...
Mari menghayati lagu ini
Mari menghayati lagu ini

Salam, Dari sudut hati Pjaz terasa sedih sangat, cz 'sesuatu' yang pjaz inginkan telah dimiliki, dahulu pun telah ditinggalkan, ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Jom jana pendapatan sampingan
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, jom jana pendapatan, semuanya mudah... jom . . . jom klik bawah ni @ iklan yang terkedip2 kat atas tu bye2
Jom jana pendapatan sampingan
Jom jana pendapatan sampingan

Salam, jom jana pendapatan, semuanya mudah... jom . . . jom klik bawah ni @ iklan yang terkedip2 kat atas tu bye2

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Tasik Galilee
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz nak kongsi pasal ni, pjaz tgk pun dalam fesbuk berkaitan dengan Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi ...
Tasik Galilee
Tasik Galilee

Salam, Pjaz nak kongsi pasal ni, pjaz tgk pun dalam fesbuk berkaitan dengan Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Rahsia sujud dalam solat
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam im back!!! heheh baru boleh blogging kalau balik rumah gune broadband lembab cket, balik rumah gune streamyx lagi laju..hahha P...
Rahsia sujud dalam solat
Rahsia sujud dalam solat

Salam im back!!! heheh baru boleh blogging kalau balik rumah gune broadband lembab cket, balik rumah gune streamyx lagi laju..hahha P...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: entry berhantu
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
salam, Alhamdulillah sihat sikit dari semalam, dekat 2 jam kat emergency department, ramai sungguh la patient yang menunggu, huhu term...
entry berhantu
entry berhantu

salam, Alhamdulillah sihat sikit dari semalam, dekat 2 jam kat emergency department, ramai sungguh la patient yang menunggu, huhu term...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: kesakitan melanda
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, semalam sihat walafiat je, tup .. tup ..pagi ni rase mcm nak demam jer, baru jer lepas demam, [kredit to mr Googie] batuk pun...
kesakitan melanda
kesakitan melanda

Salam, semalam sihat walafiat je, tup .. tup ..pagi ni rase mcm nak demam jer, baru jer lepas demam, [kredit to mr Googie] batuk pun...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, ingat lagi x pjaz kate nk share sikit gambar mase Sambutan Hari Raya Dip Nrsg Universiti Sains Malaysia kmpus kesihatan minggu le...
♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥
♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥

Salam, ingat lagi x pjaz kate nk share sikit gambar mase Sambutan Hari Raya Dip Nrsg Universiti Sains Malaysia kmpus kesihatan minggu le...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, kali ni Digi ada bagi tiket free tau untuk Konsert Adam Lambert ni, ni tarikh dan masa konsert dia Date: 14 October 2010 (Thur...
Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010

Salam, kali ni Digi ada bagi tiket free tau untuk Konsert Adam Lambert ni, ni tarikh dan masa konsert dia Date: 14 October 2010 (Thur...

Baca Selanjutnya>>