leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: ♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, rasenye x terlambat untuk pjaz ucapkan tahniah kepada Pasukan Kelatan Gomo Klate Gomo.. kredit to: berita kosmo Pjaz sebagai ana...
♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥
♥ Penangan Gomo Klate Gomo ♥

Salam, rasenye x terlambat untuk pjaz ucapkan tahniah kepada Pasukan Kelatan Gomo Klate Gomo.. kredit to: berita kosmo Pjaz sebagai ana...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Mari renung sejenak
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
salam, jom renung sejenak mengenai diet yang diamalkan oleh Rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan ya...
Mari renung sejenak
Mari renung sejenak

salam, jom renung sejenak mengenai diet yang diamalkan oleh Rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan ya...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: How Addicted to Blogging Are You?
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
How Addicted to Blogging Are You? Pjaz 71% addicted to blogging! hahhaha nasib baekx 100% ;) 71% How Addicted to Blogging Are You? ...
How Addicted to Blogging Are You?
How Addicted to Blogging Are You?

How Addicted to Blogging Are You? Pjaz 71% addicted to blogging! hahhaha nasib baekx 100% ;) 71% How Addicted to Blogging Are You? ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Jom!!dengar ni....
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sambil release tension, jom dengar lagu jiwang-jiwang..hahahah
Jom!!dengar ni....
Jom!!dengar ni....

Salam, sambil release tension, jom dengar lagu jiwang-jiwang..hahahah

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: ♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, apa khabar sume? setelah mem'buzy'kan diri, akhirnya dapat juga masukkan entri baru , setelah 2 minggu kami grup Ortho b...
♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥
♥ 'Dia'....gugup ke takut? ♥

Salam, apa khabar sume? setelah mem'buzy'kan diri, akhirnya dapat juga masukkan entri baru , setelah 2 minggu kami grup Ortho b...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Maafkan daku
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, maafkan daku cz . . . . . . . . . . . . . . . X SEMPAT BW LETYHHHH!!!~ :( Insyaallah lepas ni pjaz bw kuat-kuat...
Maafkan daku
Maafkan daku

Salam, maafkan daku cz . . . . . . . . . . . . . . . X SEMPAT BW LETYHHHH!!!~ :( Insyaallah lepas ni pjaz bw kuat-kuat...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Kembali menyibuk
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sejak beberapa minggu x aktif disebabkan praktikal, huhu mmg x sempat lansung nak bw balik praktikal je, terus buka buku untuk ...
Kembali menyibuk
Kembali menyibuk

Salam, sejak beberapa minggu x aktif disebabkan praktikal, huhu mmg x sempat lansung nak bw balik praktikal je, terus buka buku untuk ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: MAAF
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz mintak maaf sume cz x sempat nak blogwalking dah beberapa hari jadi pasif cz kne siapkan assgnmnt dan sekarang kna study ps...
MAAF
MAAF

Salam, Pjaz mintak maaf sume cz x sempat nak blogwalking dah beberapa hari jadi pasif cz kne siapkan assgnmnt dan sekarang kna study ps...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Mari menghayati lagu ini
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Dari sudut hati Pjaz terasa sedih sangat, cz 'sesuatu' yang pjaz inginkan telah dimiliki, dahulu pun telah ditinggalkan, ...
Mari menghayati lagu ini
Mari menghayati lagu ini

Salam, Dari sudut hati Pjaz terasa sedih sangat, cz 'sesuatu' yang pjaz inginkan telah dimiliki, dahulu pun telah ditinggalkan, ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Jom jana pendapatan sampingan
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, jom jana pendapatan, semuanya mudah... jom . . . jom klik bawah ni @ iklan yang terkedip2 kat atas tu bye2
Jom jana pendapatan sampingan
Jom jana pendapatan sampingan

Salam, jom jana pendapatan, semuanya mudah... jom . . . jom klik bawah ni @ iklan yang terkedip2 kat atas tu bye2

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Tasik Galilee
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz nak kongsi pasal ni, pjaz tgk pun dalam fesbuk berkaitan dengan Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi ...
Tasik Galilee
Tasik Galilee

Salam, Pjaz nak kongsi pasal ni, pjaz tgk pun dalam fesbuk berkaitan dengan Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Rahsia sujud dalam solat
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam im back!!! heheh baru boleh blogging kalau balik rumah gune broadband lembab cket, balik rumah gune streamyx lagi laju..hahha P...
Rahsia sujud dalam solat
Rahsia sujud dalam solat

Salam im back!!! heheh baru boleh blogging kalau balik rumah gune broadband lembab cket, balik rumah gune streamyx lagi laju..hahha P...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: entry berhantu
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
salam, Alhamdulillah sihat sikit dari semalam, dekat 2 jam kat emergency department, ramai sungguh la patient yang menunggu, huhu term...
entry berhantu
entry berhantu

salam, Alhamdulillah sihat sikit dari semalam, dekat 2 jam kat emergency department, ramai sungguh la patient yang menunggu, huhu term...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: kesakitan melanda
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, semalam sihat walafiat je, tup .. tup ..pagi ni rase mcm nak demam jer, baru jer lepas demam, [kredit to mr Googie] batuk pun...
kesakitan melanda
kesakitan melanda

Salam, semalam sihat walafiat je, tup .. tup ..pagi ni rase mcm nak demam jer, baru jer lepas demam, [kredit to mr Googie] batuk pun...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: ♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, ingat lagi x pjaz kate nk share sikit gambar mase Sambutan Hari Raya Dip Nrsg Universiti Sains Malaysia kmpus kesihatan minggu le...
♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥
♥ Jap..jap..say cheseeeeeee!! ♥

Salam, ingat lagi x pjaz kate nk share sikit gambar mase Sambutan Hari Raya Dip Nrsg Universiti Sains Malaysia kmpus kesihatan minggu le...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, kali ni Digi ada bagi tiket free tau untuk Konsert Adam Lambert ni, ni tarikh dan masa konsert dia Date: 14 October 2010 (Thur...
Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
Win Tickets To Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010

Salam, kali ni Digi ada bagi tiket free tau untuk Konsert Adam Lambert ni, ni tarikh dan masa konsert dia Date: 14 October 2010 (Thur...

Baca Selanjutnya>>