leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Takziah
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sudah beberapa hari x masukkan entry baru... arghhh... malas pun ada, tgh berusaha menyiapkan assignmnt..hahah esok da stat kel...
Salam,

sudah beberapa hari x masukkan entry baru...
arghhh...
malas pun ada,
tgh berusaha menyiapkan assignmnt..hahah
esok da stat kelas...

MALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pagi ni kita dikejutkan dengan berita kematian M Rajoli,
hampir setahun terbaring di rumahnya di AU3, Keramat di sini, dimasukkan ke hospital pada Khamis lalu selepas mengalami kesukaran bernafas.

Anak kelahiran Pasir Mas, Kelantan yang dilahirkan pada 7 April 1945 itu akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Keramat pada pukul 11 pagi ini

Ya Allah,
semoga roh beliau ditempatkan bersama-sama orang yang soleh,
Insyaallah..

Pjaz rasa Allahyarham M. Rajoli dah lama sakit,
sedih pun ada
tapi nak buat macam mana,
Allah lebih sayangkan dia,

Takziah untuk keluarga beliau
sama-sama kita sedekahkan

AL-FATIHAH

Amin,


P/S: Pjaz rasa x terlambat untuk mengucapkan SELAMAT HARI MALAYSIA!!~

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Takziah untuk keluarga beliau,
    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  2. aminn.
    thnxs for the information lor. xbkk lg tv n surt khbr xbeli. heee.
    al-fatihah.

    ReplyDelete
  3. bloggers ni memang ada hari2 yang jadi blank tak tau nak tulih apa!

    tapi jangan panik.. biasak la tu wehh!!

    teman pun kekadang 2-3 hari tak update blog lelebih lagi kalo tengah bz keje!!

    apa-apa pun... keep it up! comey blog awak nih!

    Al-Fatihah buat ayahanda m.Rajoli..

    ReplyDelete

 
Top