leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kenapa dia call lagi???
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Semenjak duamenjak asyik terfikir je, nak makan pun tak lalu, nak tido punn..faham2 jelah..huhu Hari isnin baru ni ade sorang l...
Salam,

Semenjak duamenjak asyik terfikir je,
nak makan pun tak lalu,
nak tido punn..faham2 jelah..huhu

Hari isnin baru ni ade sorang laki call,
macam mana dia tahu nama pjaz dan how he got my number?
confiusssssssss................

dia ckp nama dia F.....
mmg x knl pun dia..huhu
asyik2 call jer...
kalau pjaz dapat si pemberi nombor tu,
nanti pjaz nak kudooooooooooooo dia jauh2..
kalau nak kawan ngan ikhlas pjaz x kesah sangat,

tapi pjaz takut ambil kesempatan jer,
diharapkan kejujuran dan keihklasan menjadi keutamaan ketika berkawan,
Insyaallah...

K lah..Bye2 & Salam

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top