leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Iklan Raya Petronas VS TV3
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS best sangat sume iklan dia, ada yang menyedihkan dan ada yang mel...
Salam,

Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS
best sangat sume iklan dia,
ada yang menyedihkan dan ada yang melucukan =)
memang x pernah menghampakan sume peminat dan penonton yang tengok iklan Pertronas tu..

Tapi tahun ni kita dikejutkan dengan iklan yang dilancarkan TV3,
bukan Pjaz nak memburuk-burukkan tapi,
iklan die tu macam sambutan raya+krismas,
budak2 mmg suke tgk cz ade kereta terbang ala-ala kereta pakcik santa kan,
tapi dari segi moral dan sensitiviti kita sebagai umat islam,
nampak tak elok sangat,
kalau nak buat macam siti di alam fantasi pun,janganla sampai ada ala-ala krismas
Pjaz dengar pihak TV3 dah tarik balik..
harap diorang buat penambaikan =)

Ni iklan TV3

.
.
.
jeng
.
jeng
.
ni Iklan dari petronas [lucu pun ada =) ]
Kredit to: Blog Lanunsepet


Try cari perbezaan dalam iklan ni,
byakkan?
nilai pun banyak..

Pjaz nak kongsi jugak antara Iklan Petronas kegemaran Pjaz..
jom tgk..









K lah,Bye
Diharap kamu sume enjoy =)

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. hakhak.. lucu gak... bek dr iklan tv3 yg xde mesj tu (^_~)

    ReplyDelete
  2. heheh,
    mmg lucu especially rumah ats treler tu,
    best jgk buat camtu,hahah =)

    ReplyDelete
  3. iklan raya petronas 2006 amat menyentuh hati saya..tetiba nangis..rindu kat arwah abah..huhu =(

    ReplyDelete
  4. hehehe ada ehh iklan Petronas..
    serius hehehe
    Fatin x penah tau hihi :P

    ReplyDelete
  5. iklan 2006 tu,mmg sebak pjaz tengok,
    kat situ boleh tengok tahap nilai kemanusiaan kite terhadap bapa sendiri..huhu

    iklan petronas la paling best skali,hehe

    ReplyDelete
  6. SKE LH TGK IKLAN-IKLAN PETRONAS NIE..BEST
    farhanzulhusmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. sume iklan petronas mmg best,
    x pernah menghampakan

    ReplyDelete

 
Top