leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Iklan Raya Petronas VS TV3
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS best sangat sume iklan dia, ada yang menyedihkan dan ada yang mel...
Salam,

Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS
best sangat sume iklan dia,
ada yang menyedihkan dan ada yang melucukan =)
memang x pernah menghampakan sume peminat dan penonton yang tengok iklan Pertronas tu..

Tapi tahun ni kita dikejutkan dengan iklan yang dilancarkan TV3,
bukan Pjaz nak memburuk-burukkan tapi,
iklan die tu macam sambutan raya+krismas,
budak2 mmg suke tgk cz ade kereta terbang ala-ala kereta pakcik santa kan,
tapi dari segi moral dan sensitiviti kita sebagai umat islam,
nampak tak elok sangat,
kalau nak buat macam siti di alam fantasi pun,janganla sampai ada ala-ala krismas
Pjaz dengar pihak TV3 dah tarik balik..
harap diorang buat penambaikan =)

Ni iklan TV3

.
.
.
jeng
.
jeng
.
ni Iklan dari petronas [lucu pun ada =) ]
Kredit to: Blog Lanunsepet


Try cari perbezaan dalam iklan ni,
byakkan?
nilai pun banyak..

Pjaz nak kongsi jugak antara Iklan Petronas kegemaran Pjaz..
jom tgk..









K lah,Bye
Diharap kamu sume enjoy =)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top