leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Gembira
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, setelah beberapa hari x bw malam ni dan hari seterusnya minggu untuk bw... heheh sambil2 buat assgnmnt untuk pt kat wad.. unt...
Gembira
Gembira

Salam, setelah beberapa hari x bw malam ni dan hari seterusnya minggu untuk bw... heheh sambil2 buat assgnmnt untuk pt kat wad.. unt...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: 10 perangkap syaitan
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
salam, jom tgk entry ni, x sempat nak tulis panjang2.. praktikal skrg ni,krg sempat nak masukkan entry baru... . . . 10 perangkap ...
10 perangkap syaitan
10 perangkap syaitan

salam, jom tgk entry ni, x sempat nak tulis panjang2.. praktikal skrg ni,krg sempat nak masukkan entry baru... . . . 10 perangkap ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Seronoknyer majlis raye 2010
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Td berlansungnye Majlis Hari Raye Dip Nursing USMkk Besttt sangat!!! hehhe best+seronok [same je kan]hahah sampai x sempat na...
Seronoknyer majlis raye 2010
Seronoknyer majlis raye 2010

Salam, Td berlansungnye Majlis Hari Raye Dip Nursing USMkk Besttt sangat!!! hehhe best+seronok [same je kan]hahah sampai x sempat na...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Cerita cincin dan Kuku
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Sekarang ni ramai yang pakai cincin tapi ikut suka dia je.. sunnah nabi jarang nak ikut macam2 alasan pulak tu Dikatakan bahawa m...
Cerita cincin dan Kuku
Cerita cincin dan Kuku

Salam, Sekarang ni ramai yang pakai cincin tapi ikut suka dia je.. sunnah nabi jarang nak ikut macam2 alasan pulak tu Dikatakan bahawa m...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Dapat BE Kedua
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, dah beberapa hari x masukkan entri disebabkan x larat sangat nak taip2,hehhe demam pun x kebah lagi Pjaz dapat BE kedua Thanks ...
Dapat BE Kedua
Dapat BE Kedua

Salam, dah beberapa hari x masukkan entri disebabkan x larat sangat nak taip2,hehhe demam pun x kebah lagi Pjaz dapat BE kedua Thanks ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: First Time
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam , MOOD: Demam [Tapi byk assgnmnt kne buat] arhghhhhhh!!~ sape nak tolong pjaz bagi 10 sen..hhahah Tadi ada seminar CPR anjura...
First Time
First Time

Salam , MOOD: Demam [Tapi byk assgnmnt kne buat] arhghhhhhh!!~ sape nak tolong pjaz bagi 10 sen..hhahah Tadi ada seminar CPR anjura...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: .................
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam... Pjaz dah nak balik USM dah, bukan kat penang tapi Kat Kubang Kerian jer, dekat jer.. x tau la lepas ni dapat 0n9 ke x, kal...
.................
.................

Salam... Pjaz dah nak balik USM dah, bukan kat penang tapi Kat Kubang Kerian jer, dekat jer.. x tau la lepas ni dapat 0n9 ke x, kal...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Takziah
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sudah beberapa hari x masukkan entry baru... arghhh... malas pun ada, tgh berusaha menyiapkan assignmnt..hahah esok da stat kel...
Takziah
Takziah

Salam, sudah beberapa hari x masukkan entry baru... arghhh... malas pun ada, tgh berusaha menyiapkan assignmnt..hahah esok da stat kel...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: UFO main mercun!!!!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. mesti tertanya-tanya kan? knpe tajuk entry ni UFO maen mercun ..hahhaa kalau nak tahu kena baca abis dulu.. Pjaz nak kongsika...
UFO main mercun!!!!
UFO main mercun!!!!

Salam.. mesti tertanya-tanya kan? knpe tajuk entry ni UFO maen mercun ..hahhaa kalau nak tahu kena baca abis dulu.. Pjaz nak kongsika...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Dapat BE Pertama
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Dari semalam lagi Pjaz perasan, kenapa la iklan yang tergedik-gedik tu sentiasa ada, macam x nak tinggalkan blog pjaz je.. ...
Dapat BE Pertama
Dapat BE Pertama

Salam.. Dari semalam lagi Pjaz perasan, kenapa la iklan yang tergedik-gedik tu sentiasa ada, macam x nak tinggalkan blog pjaz je.. ...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Siti datang ke majlis kenduri????
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Mesti tertanya-tanya knpe Siti datang ke majlis kenduri??? hahah Siti Nurhaliza x datang tapi family dia datang kenduri jiran Pja...
Siti datang ke majlis kenduri????
Siti datang ke majlis kenduri????

Salam, Mesti tertanya-tanya knpe Siti datang ke majlis kenduri??? hahah Siti Nurhaliza x datang tapi family dia datang kenduri jiran Pja...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Bunuh...Bakar....Buang
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Dah beberapa hari Pjaz x masukkan entri baru, gara-gara cuti raya terlalu sakan, hahha, Ada gembira, Ada duka, Perasaan gembira...
Bunuh...Bakar....Buang
Bunuh...Bakar....Buang

Salam, Dah beberapa hari Pjaz x masukkan entri baru, gara-gara cuti raya terlalu sakan, hahha, Ada gembira, Ada duka, Perasaan gembira...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: ♥ Award & Tag ♥
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Malam ni Pjaz nak Publish award dan tag yang tertunggak,hehe nanti jadi ikan perkasam plak, hehejom tengok Award yang pertama je...
♥ Award & Tag ♥
♥ Award & Tag ♥

Salam, Malam ni Pjaz nak Publish award dan tag yang tertunggak,hehe nanti jadi ikan perkasam plak, hehejom tengok Award yang pertama je...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Arghhhhhhhhhhhh!!!!~
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Argggggghhhhhh!!~ bukan marah ye,hehe tapi sakit belakang, gara-gara baca novel Lafazkan Kalimah Cintamu, oleh Siti Rosmizah, Per...
Arghhhhhhhhhhhh!!!!~
Arghhhhhhhhhhhh!!!!~

Salam, Argggggghhhhhh!!~ bukan marah ye,hehe tapi sakit belakang, gara-gara baca novel Lafazkan Kalimah Cintamu, oleh Siti Rosmizah, Per...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: YES I CAN
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Apa itu YES I CAN? hehe, YES I CAN ni kempn dari Nuffnang, s alah satu kempen untuk mengurangkan gejala sosial yang menyebabka...
YES I CAN
YES I CAN

Salam, Apa itu YES I CAN? hehe, YES I CAN ni kempn dari Nuffnang, s alah satu kempen untuk mengurangkan gejala sosial yang menyebabka...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Akhirnya,,
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Thanks untuk Nuffnang, Rasenye ni first entry pjaz wt untuk nuffnang,heheh jgn marah yer :D Pjaz dapat earnings walaupun tak s...
Akhirnya,,
Akhirnya,,

Salam, Thanks untuk Nuffnang, Rasenye ni first entry pjaz wt untuk nuffnang,heheh jgn marah yer :D Pjaz dapat earnings walaupun tak s...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Iklan Raya Petronas VS TV3
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS best sangat sume iklan dia, ada yang menyedihkan dan ada yang mel...
Iklan Raya Petronas VS TV3
Iklan Raya Petronas VS TV3

Salam, Setiap tahun pasti Pjaz akan tunggu iklan menarik dari PETRONAS best sangat sume iklan dia, ada yang menyedihkan dan ada yang mel...

Baca Selanjutnya>>

Unknown Unknown Author
Title: Betul ke ni???terkejut beruk dibuatnye
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sambil2 Pjaz jalan2 kat Yahoo td Terjumpa la satu penjualan PULAU heheh betul ke ni..?? macam x caye plak.. 'PRIVATE ISL...
Betul ke ni???terkejut beruk dibuatnye
Betul ke ni???terkejut beruk dibuatnye

Salam, sambil2 Pjaz jalan2 kat Yahoo td Terjumpa la satu penjualan PULAU heheh betul ke ni..?? macam x caye plak.. 'PRIVATE ISL...

Baca Selanjutnya>>