leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: tak sempat nak blogging
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam ... Untuk 2-3minggu ni, asenye x smpat nak blogging, kalau sempat pun,masukkan entry yang simple jer.. huhu...assignmnt banyakkk!...
Salam...

Untuk 2-3minggu ni,
asenye x smpat nak blogging,
kalau sempat pun,masukkan entry yang simple jer..
huhu...assignmnt banyakkk!!~
ase berat dari sem lepas walaupun sem lepas lagi bnyak subjek berbanding sem ni,

Kna siapkan assignmnt medical surgical,
test bio hari selasa ni..wish me luck k!!~ ;)
dan banyak ag,
Subjek titas dan etnik...
zero lagi..
x bincang ape2 ag..

Event yang yang paling penting,
Majlis berbuka puasa
Pjaz jadi AJK Makanan

Majlis Sambutan Hari raya
Kak ckim jadi Pengarah program..
cayalah...
I'll support u

Pjaz jadi Exco makanan..

Makanan jer kan..hehehe

Satu ag,
ni kira grand la...
tapi Pjaz ase x grand pun..
ikut nawaitu kita kata ape..
asalkan niat baikkk..

Pjaz jadi Pengarah Projek Jom Pergi Ke Sabah 2010
Alhamdulillah..
sekarang berjalan dengan lancar
walaupun ada jgk la karenah bdk2 laki...
huhu sabar2

Biaselah,
orang ingat kita ni pendiam,
tapi Pjaz kalau buat benda2 kne complete A-z..

Credit to Exco Program Jom ke Sabah yang laen..

Para pengajar pun ramai yang pergi serta pegawai HEP skali..
Alhamdulillah...
Pjaz hanya amik 70 orang jer..

sori untuk Tahun satu dan tahun 3..
Xsempat nak promote
Puan kata, puan cepatkan OSPE tahun 3,
gara2 nak pergi sabah,,
terharunyeeeeeeeeeeee :)

Hope berjalan dengan lancar,
Insyaallah..

BYE2
P/S: Jom pakat dengar lagu Maher Zain Aman rasenye :)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top