leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Apa dh jadi ni..
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Terkedu dan kelakarnye.. hehehe apabila kata kekunci dalam En Nuff ada nama Aqtab Mazhar bin Ismail.. hohoho dia junior sy, knpe sa...
Apa dh jadi ni..
Apa dh jadi ni..

Salam, Terkedu dan kelakarnye.. hehehe apabila kata kekunci dalam En Nuff ada nama Aqtab Mazhar bin Ismail.. hohoho dia junior sy, knpe sa...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: MERDEKA
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-53 semoga ikatan kita semakin erat,Insyaallah.. MERDEKA!!...MERDEKA!!..ME...
MERDEKA
MERDEKA

Salam, Pjaz ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-53 semoga ikatan kita semakin erat,Insyaallah.. MERDEKA!!...MERDEKA!!..ME...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: cara Rasulullah berhadapan dgn malam lailatul Qadar
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sempena kita puasa ni, 10 malam terakhir adalah malam paling bermakna untuk kita sebagai umat islam, untuk mencari malam lailatul...
cara Rasulullah berhadapan dgn malam lailatul Qadar
cara Rasulullah berhadapan dgn malam lailatul Qadar

Salam, sempena kita puasa ni, 10 malam terakhir adalah malam paling bermakna untuk kita sebagai umat islam, untuk mencari malam lailatul...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: FT Island
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Jom dgr2 sambil baca note.. huhu . . . tension nye.. K lah, Salam =)
FT Island
FT Island

Salam, Jom dgr2 sambil baca note.. huhu . . . tension nye.. K lah, Salam =)

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Test....test
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, hari x de mood sangat nak tulis cz esk . . . . . . TEST MED SURG . . . Takut nyee Wish me luck hehehe lusa dah merdeka...
Test....test
Test....test

Salam, hari x de mood sangat nak tulis cz esk . . . . . . TEST MED SURG . . . Takut nyee Wish me luck hehehe lusa dah merdeka...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Adakah aku boros???
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Semalam sempat la jugak menjengah kat Parkson untuk bli kelengkapan Hari Raya, hajat nak beli saat akhir, memandangkan jalam sema...
Adakah aku boros???
Adakah aku boros???

Salam, Semalam sempat la jugak menjengah kat Parkson untuk bli kelengkapan Hari Raya, hajat nak beli saat akhir, memandangkan jalam sema...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Award
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, hari ni sesi mempublish award...hehehe tengs untuk mereka kasi award ni.. cayam mereka walaupun hanya kenal melalui alam maya..he...
Award
Award

Salam, hari ni sesi mempublish award...hehehe tengs untuk mereka kasi award ni.. cayam mereka walaupun hanya kenal melalui alam maya..he...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Rasionalkah kita persenda zikir?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Dalam dua hari ni x sempat nak bw, semalam baru je abis test bio dan titas, nk jadi blogger tegar tapi x tegar sangat la ni,kne s...
Rasionalkah kita persenda zikir?
Rasionalkah kita persenda zikir?

Salam, Dalam dua hari ni x sempat nak bw, semalam baru je abis test bio dan titas, nk jadi blogger tegar tapi x tegar sangat la ni,kne s...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kehidupan seharian di Lombong Garam
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pernahkah anda terdengar mengenai lombong garam? Pjaz nak kongsi sedikit berkaitan lombong garam bersama pekerjanya yang mana b...
Kehidupan seharian di Lombong Garam
Kehidupan seharian di Lombong Garam

Salam, Pernahkah anda terdengar mengenai lombong garam? Pjaz nak kongsi sedikit berkaitan lombong garam bersama pekerjanya yang mana b...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Takdir ketika Ramadhan
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Tadi apabila baca surat khabar Berita Harian tadi, terkejut jugak apabila satu artikel tu, apabila mayat melambung diatas pokok.. ...
Takdir ketika Ramadhan
Takdir ketika Ramadhan

Salam.. Tadi apabila baca surat khabar Berita Harian tadi, terkejut jugak apabila satu artikel tu, apabila mayat melambung diatas pokok.. ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Novel Idaman
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, petang tadi Pjaz g KB Mall hajat dihati nak beli novel fiksyen bi kat Popular sambil2 nak present untuk Oral Bi Presentation Masa m...
Novel Idaman
Novel Idaman

Salam, petang tadi Pjaz g KB Mall hajat dihati nak beli novel fiksyen bi kat Popular sambil2 nak present untuk Oral Bi Presentation Masa m...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Selamat pagi
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Selamat pagi sume . . . . . . . . . semoga hari ini lebih ceria dari semalam.. =) . . . . p/s: lepas ni boleh sambung tido ...
Selamat pagi
Selamat pagi

Salam, Selamat pagi sume . . . . . . . . . semoga hari ini lebih ceria dari semalam.. =) . . . . p/s: lepas ni boleh sambung tido ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Dah lama dh Pjaz menghayati lagu Maher Zain, lagu dia sangat-sangat menyentuh jiwa.. genre dia sangat menenangkan hati... Jom...
Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma
Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma

Salam.. Dah lama dh Pjaz menghayati lagu Maher Zain, lagu dia sangat-sangat menyentuh jiwa.. genre dia sangat menenangkan hati... Jom...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Cara Dajjal Mencari Imam Mahdi
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Sempena bulan ramadhan ni,mungkin kebanyakan entri berkaitan dengan artikel yang penuh keinsafan dan entri yang jarang diketahui ...
Cara Dajjal Mencari Imam Mahdi
Cara Dajjal Mencari Imam Mahdi

Salam, Sempena bulan ramadhan ni,mungkin kebanyakan entri berkaitan dengan artikel yang penuh keinsafan dan entri yang jarang diketahui ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: sakit belakng oh sakit belakang
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Sejak smalam sakit belakang ni, da nak jadi bongkok dah ni.. huhu sakit belakang . . . ohh . . sakit belakang nak tulis panj...
sakit belakng oh sakit belakang
sakit belakng oh sakit belakang

Salam.. Sejak smalam sakit belakang ni, da nak jadi bongkok dah ni.. huhu sakit belakang . . . ohh . . sakit belakang nak tulis panj...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Entri x de tajuk
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, hari ni genap seminggu kita puasa, cepat bukan? pejam .. celik .. pejam .. celik dah seminngu, sekarang dah hitung raya plak..h...
Entri x de tajuk
Entri x de tajuk

Salam, hari ni genap seminggu kita puasa, cepat bukan? pejam .. celik .. pejam .. celik dah seminngu, sekarang dah hitung raya plak..h...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Craft Merah Jambu 1st Giveaway
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam ni giveaway Craftmerahjambu yg pertama tau.. so rase mcam nk join je.. hope okay and lucky to win prize.. :) Sape nak join klik ...
Craft Merah Jambu 1st Giveaway
Craft Merah Jambu 1st Giveaway

Salam ni giveaway Craftmerahjambu yg pertama tau.. so rase mcam nk join je.. hope okay and lucky to win prize.. :) Sape nak join klik ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kejadian-kejadian misteri di Perang Gaza Subhanallah
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Mase Pjaz buka inbox kat yahoo mail, Ada seorang hamba Allah hantar email ni melalui Remaja masjid Group Alangkah terkejutnya apabil...
Kejadian-kejadian misteri di Perang Gaza Subhanallah
Kejadian-kejadian misteri di Perang Gaza Subhanallah

Salam, Mase Pjaz buka inbox kat yahoo mail, Ada seorang hamba Allah hantar email ni melalui Remaja masjid Group Alangkah terkejutnya apabil...

Baca Selanjutnya>>