leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Jom Join Give Away Rusia & Mesir! ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi ana terjumpa give away ni kat blog Arol, teringan sangat nak cuba =) suke-suke je,hehe Syarat untuk sertai pun senang: 1. ...
Salam,
tadi ana terjumpa give away ni kat blog Arol,

teringan sangat nak cuba =)
suke-suke je,hehe
Syarat untuk sertai pun senang:
1. Jadi follower blog ni (bukti penyertaan)
2. Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR
3. Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4. Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda.
5. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
6. Senang sahaja kan?
Tarikh Tutup untuk Give Away ini adalah pada

31 Julai 2010 (12.00 PM)


Jika saya bertuah saya nak hadiah dari RUSIA sebagai hadiah
Jom Join Give Away Rusia & Mesir!

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top