leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Handphone ku sudah 'gemuloh'
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, X smpai stahun guna Handphone Sony Ericsson dah gemuloh dah, sape2 yg x tau, ' gemuloh ' tu tamat riwayat hidup..hahaha L...
Salam,

X smpai stahun guna Handphone Sony Ericsson
dah gemuloh dah,

sape2 yg x tau,
'gemuloh' tu tamat riwayat hidup..hahahaLebih kurang camni la,
lepas ni dah malas da nak gune yang slide
ada yang kata cepat rosak..

Mula2 timbul satu garis hitam,
sampai hari ni,
dah jadi hitam terus..
kalau ada warranty pun mgkin dia x akan baiki kot
tempat yg sesuai
ke tong sampah la jawab nye..
huhu

better guna HP murah je
guna yang mahal2 pun rosak jgkk..
huhu..
memang frustt..

K lah, slamat malam

p/s: esk cont lgi interyear game, bestt sgt ;)

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. sy guna slide dah setahun lbh dah..jatuh pn dah byk kali..stakat ni ok lg..tp nokia la..nokia mmg tahan lasak sikit..mmg suka fon slide..hehe

    ReplyDelete
  2. mmg x de rezeki la,
    nak wt camne..
    lepas ni better guna public phone lah..hehe

    ReplyDelete

 
Top