leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Gumbira ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz tumpang gembira la cz kwn pjaz dapat jadi pengarah projek utk sambutan hari raya bersama para pengajar serta junior san senior...
Salam,

Pjaz tumpang gembira la cz kwn pjaz dapat jadi pengarah projek utk sambutan hari raya bersama para pengajar serta junior san senior kami..

Pjaz pula handle bhagian makanan,
urmmm...
mmng best sangat2 =)
yang kami rancang utk makanan mmg banyak tapi kne seimbang dengan bajet yg kami ada,
urrrmm,
makanan tu biarlah rahsia ye..hehe

Pjaz pun ada terfikir nak buat menu khas untuk exc02 sahaja iaitu,
PASTA
wahhhh..
bestttttt.....
cz mereka baek dan pjaz sayam mereka..hehe

x pelah pjaz hargai mereka..
kerana dikriku dan mereka begitu berharga..haha

Actually, kite ni bkn nye pendiam sngt2
sampai pengajar pun x dpt tangkap ag bahawa kami ni 'boloq woq'
sep2 ni mmg dh kalis da..hehe

Hope, majlis ni berjalan dgn lancar
Insyaallah..

Untuk lawatan,
bdk2 x confirm nak g mane,
pjaz try la nak buat kat Sabah,
cz sep2 ni ada kabel ngan hotel dan airlines,
tapi bdk2 ni mcm x nak g jer..huhu
x pelah nak buat camne,

Sarah cadang nak g Sabah ngan sep2 ni
hope, blh g..

Jelez arr ngan izzat (adik)
dapat buat proposal untuk g Singapore,
best nyeeee..

Pjaz pun dlu pernah buat proposal,
mse kat MPI..
mmg best sgt2,
dan samalah dengan skrg,
tolong cari tempat untuk izzat..huhu

p/s: untuk siapa yg wish untuk assignment tu,
thanks yee..

K lah, night

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top