leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: ♥ Award dari Dawy♥
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Thanx untuk Dawy cz sudi bagi award ni kat Pjaz ye.. hehe =) Pjaz nak jawap soalan daripada award yang Dawy bagi Xie xie Dawy!...
Salam,MyEm0.Com

Thanx untuk Dawy cz sudi bagi award ni kat Pjaz ye..MyEm0.Com
hehe =)
Pjaz nak jawap soalan daripada award yang Dawy bagi Xie xie Dawy!MyEm0.ComAde lagi tg kne jawab ye,hehe
Ini dia soalan pertama :

1. Anda mesti memuji si pemberi award .

Thanx kepada Dawy ye, bagi award ni, baik hati sungguh la cik dawy ni walaupun x kenal secara real kan,hehe

2. Sila bagi award ini kepada 10 bloggers yang lain .

Ramainye, jenuh tangan pjaz nak cari calon yang sesuai,hehe =)

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger tadi .

Insyaallah, yang kna tag tu kne amik secepat yang mungkin ye, nanti abis stok plak..hihi

4. Bagaimana anda digelar blogger yang best ?

Best ke?hehe, tanya Cik Dawy lah,hahah

Dah abis dah soalan
jeng...jeng orang yang bertuah ni ialah,hahah (mcm lucky draw plak)MyEm0.Com


Huh, lega dah selesai jawab soalan dan cari calon2 yg sesuai..MyEm0.Com
hehe

K lah, salamMyEm0.Com

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. tag memang berkesan utk naikkan trafik...kat PC saya menunjukkan pagerank ALEXA blog awak berada di tangga #19,979,749...sumber dari alexa....kalau selalu blog walking mesti dapat kurang dari sejuta...good luck yer....

    ReplyDelete
  2. thankz for dis award :) nnt eqa wat tag ni

    ReplyDelete
  3. ye ke boyachilles?ana x tau pun,hehe
    ok equrlz, =)

    ReplyDelete

 
Top