leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ 2 kisah sedih ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, 2 kisah sedih dalam 1 hari, tragik sangat ke? huhu Sebelum ana pergi letak brang kat USM , Ana dapat tau tok wan sakit diseb...
Salam,
2 kisah sedih dalam 1 hari,
tragik sangat ke?
huhu

Sebelum ana pergi letak brang kat USM,
Ana dapat tau tok wan sakit disebabkan gout,
bengkak sangat-sangat kak kaki,
dh la sakit,
mmg kesian & sedih sangat.

Nak masuk kat bilik doktor pun x boleh jalan,
terpaksalah doktor rawat tok wan dalam kereta,
first time tgk,
sampai camtu skali..
ramai gak terkejut tgk doktor bagi injection dalam kereta,
macam la x pernah tgk,
heehe,

lepas 3 jam,
nasib baik la dah ok sikit,
cuma nak jalan kna guna tongkat dan wheel chair..
Ana harap tok wan sihat sejahtera,
Insyaallah
Kisah ke2 lagi tragis,
waaaaaaaaaa!!~MyEm0.Com
Pjaz dh x dk kat Desa Nurani...
kna pindah blok B,
huhu
dgr2 ramai yang kna pindah kat blok B,
nampak cantik,
tapiiiiiiiiii...

perabot dia dah uzur, almari pun kecik sangat2,MyEm0.Com
kna beli almari satu lg, utk menampung bajuku..heheMyEm0.Com
mmgla bilik utk blok B ni besar,
ada dapur,bilik air pun luasMyEm0.Com
ala-ala apartmen gitu..MyEm0.Com
tapi ana x gembira cz 6 org sebilik..MyEm0.Com
aiy0o..tidaaakkkkMyEm0.Com
sape la ro0mate ku,MyEm0.Com
rasenye mls nye nak g,
tapi demi blaja, go on la jgk...MyEm0.Com
huhu,
skrg pn masih terbayang agMyEm0.Com, plan untuk nak bagi cantik kawasan study ana,
huhu..MyEm0.Com
rase macam nak gugur rambut ni,MyEm0.Comhehe (mcmla mslh besar sngat)..

Sabar jelahMyEm0.Com,
hidup kita ni, kne harungi pelbagai ujian dan dugaan tanpa kita sedari
mungkin ada hikmah disebalik ketentuanNYA kan?
ana pun selalu mengingatkan diri ana, walaupun x puas hati..huhu

salam & Nite
P/s: nti ana snap gmbar sikit kasi gegar untuk semua..hehe



About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top