leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Finalis Imam muda
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam pjaz ucapkan tahniah untuk finalis imam muda dan Johan untuk tahun ini Imam Muda Asyraf x lupa juga untuk Imam Muda Hizbur , wala...
Finalis Imam muda
Finalis Imam muda

Salam pjaz ucapkan tahniah untuk finalis imam muda dan Johan untuk tahun ini Imam Muda Asyraf x lupa juga untuk Imam Muda Hizbur , wala...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SUNNAH MENCICAH GARAM DENGAN JARI KELINGKING
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi Pjaz ada jumpa 2 artikel yang sangat menarik dan penuh dengan info-info yang boleh kita praktikkan Mengikut cara Rasululla...
SUNNAH MENCICAH GARAM DENGAN JARI KELINGKING
SUNNAH MENCICAH GARAM DENGAN JARI KELINGKING

Salam, tadi Pjaz ada jumpa 2 artikel yang sangat menarik dan penuh dengan info-info yang boleh kita praktikkan Mengikut cara Rasululla...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Handphone ku sudah 'gemuloh'
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, X smpai stahun guna Handphone Sony Ericsson dah gemuloh dah, sape2 yg x tau, ' gemuloh ' tu tamat riwayat hidup..hahaha L...
Handphone ku sudah 'gemuloh'
Handphone ku sudah 'gemuloh'

Salam, X smpai stahun guna Handphone Sony Ericsson dah gemuloh dah, sape2 yg x tau, ' gemuloh ' tu tamat riwayat hidup..hahaha L...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: PERCUBAAN MENCURI JASAD RASULULLAH
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, pjaz ada terjumpa artikel yang sangat menarik ni, hope u guys enj0y it.. :) Di masa peperangan antara orang Islam dengan orang-o...
PERCUBAAN MENCURI JASAD RASULULLAH
PERCUBAAN MENCURI JASAD RASULULLAH

Salam, pjaz ada terjumpa artikel yang sangat menarik ni, hope u guys enj0y it.. :) Di masa peperangan antara orang Islam dengan orang-o...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ejaMaria GiveAway
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Skali lagi untuk Giveaway Kali ni dari ejaMaria Giveaway Jom klik kat sini kalau nak join hadiah pemenang bertuah ejaMaria GiveA...
ejaMaria GiveAway
ejaMaria GiveAway

Salam, Skali lagi untuk Giveaway Kali ni dari ejaMaria Giveaway Jom klik kat sini kalau nak join hadiah pemenang bertuah ejaMaria GiveA...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: My OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi sambil2 bw, Pjaz terjumpa Giveaway yang best sangat2 hehe, maklumlah, dah nak start bulan puasa, =) Sape yang berminat untuk j...
My OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri
My OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri

Salam, tadi sambil2 bw, Pjaz terjumpa Giveaway yang best sangat2 hehe, maklumlah, dah nak start bulan puasa, =) Sape yang berminat untuk j...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: TinyTini Giveaway
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Jom join same2 ye contest ni TinyTini Giveaway !!~ Gift for the lucky 6 Winner Jom Join Klik kat Sini yer =)
TinyTini Giveaway
TinyTini Giveaway

Salam, Jom join same2 ye contest ni TinyTini Giveaway !!~ Gift for the lucky 6 Winner Jom Join Klik kat Sini yer =)

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Sedikit tentang Rasulullah
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Sekadar Perkongsian.. Tidur adalah ibaratkan mati yang sementara, roh akan berpisah daripada jasad buat suatu tempoh masa, jika diiz...
Sedikit tentang Rasulullah
Sedikit tentang Rasulullah

Sekadar Perkongsian.. Tidur adalah ibaratkan mati yang sementara, roh akan berpisah daripada jasad buat suatu tempoh masa, jika diiz...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: knpe la gmbar kt post x kuar
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
nape la x kuar gambar yg pjaz post tu, huhu kna ejas balik ni... X boley jd ni..
knpe la gmbar kt post x kuar
knpe la gmbar kt post x kuar

nape la x kuar gambar yg pjaz post tu, huhu kna ejas balik ni... X boley jd ni..

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: The Top Ten of Everything
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Hari ni Pjaz nak kongsi berkaitan dgn The Top Ten of everything Enjooyy :) Nk tgk lebih bayak klik kat sini
The Top Ten of Everything
The Top Ten of Everything

Salam Hari ni Pjaz nak kongsi berkaitan dgn The Top Ten of everything Enjooyy :) Nk tgk lebih bayak klik kat sini

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Gumbira ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz tumpang gembira la cz kwn pjaz dapat jadi pengarah projek utk sambutan hari raya bersama para pengajar serta junior san senior...
♥ Gumbira ♥
♥ Gumbira ♥

Salam, Pjaz tumpang gembira la cz kwn pjaz dapat jadi pengarah projek utk sambutan hari raya bersama para pengajar serta junior san senior...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Da dapat bahan untuk assignment ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz dah dapat bahan untuk assignment TITAS soalan yg diberi oleh lecturer ada 10, tapiapabila dipendekkan,kak cikim dan pjaz pilih ...
♥ Da dapat bahan untuk assignment ♥
♥ Da dapat bahan untuk assignment ♥

Salam, Pjaz dah dapat bahan untuk assignment TITAS soalan yg diberi oleh lecturer ada 10, tapiapabila dipendekkan,kak cikim dan pjaz pilih ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Laskar Pelangi
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Jom layan lagu ni sambil2 nak fikir tajuk ape nk buat untuk subjek TITAS, huhu konfiuss!!~
Laskar Pelangi
Laskar Pelangi

Salam, Jom layan lagu ni sambil2 nak fikir tajuk ape nk buat untuk subjek TITAS, huhu konfiuss!!~

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Lucky Draw by RASP
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, jom join Lucky Draw by RASP ni.. Pjaz pun tau dari Sis TATIE Jom KLIK kat sini kalau nak tau syarat-syaratnya tarikh tutup penye...
Lucky Draw by RASP
Lucky Draw by RASP

Salam, jom join Lucky Draw by RASP ni.. Pjaz pun tau dari Sis TATIE Jom KLIK kat sini kalau nak tau syarat-syaratnya tarikh tutup penye...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Menanti Tanda-tanda Kekuasaan Allah di Akhir Zaman
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, hari ni pjaz nak kongsi sikit berkaitan dgn artikel ni, yang pjaz baca kat forum remaja masjid, mmg sangat menyentuh hati, Menan...
Menanti Tanda-tanda Kekuasaan Allah di Akhir Zaman
Menanti Tanda-tanda Kekuasaan Allah di Akhir Zaman

Salam, hari ni pjaz nak kongsi sikit berkaitan dgn artikel ni, yang pjaz baca kat forum remaja masjid, mmg sangat menyentuh hati, Menan...

Baca Selanjutnya>>