leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ "Lensa Buruk, The Contest" ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi ana pergi terjah blog2 yang cantik sambil manafaatkan info diorang dan terjumpa la contest ni kat blog TiAne , tuan punya C...
Salam,

tadi ana pergi terjah blog2 yang cantikMyEm0.Com sambil manafaatkan info diorang dan terjumpa la contest ni kat blog TiAne, tuan punya Contest Lensa Buruk ni, Ana saja-saja je nak Join contest ni,hehe x menang pun x pe la, tgk org laen lagi cantik dan ciut-miut..heheMyEm0.Com

Jom tengok syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.
6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalahdilarang sama sekali.

8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :
Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh) Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......

-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-

Tajuk foto : Ikatan Ukhuwah yang Tiada Penghujungnya
Model telefon bimbit : Sony Ericson W580i
Peserta : Pjaz

Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana mula-mula terjah blog lensa buruk, nampak satu kelainan sebab jarang yang suka amik gambar dah macam profesional,memang kagum sangat, ana pun ada hobi amik gambar tapi tak serius sangat,lain la kalau ada DSLR kan, yang tu dah hilang hehe, putus hati nak amik gambar lagi, amik ikut handphone jadilah..hehe

Tag mereka, hahaMyEm0.Com

Anyss
anymz
Nora
Syahirah
Ann

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top