leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: ♥ Da nak balik kampung ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Boringnyer dk kat umah, asyik2 bukak tenet je,huhu Petang ni da nak balik kampung dah , dh lame da x balik, boleh la hilang tens...
Salam


Boringnyer dk kat umah, asyik2 bukak tenet je,huhu

Petang ni da nak balik kampung dah , dh lame da x balik, boleh la hilang tension jap.
Kenduri spupu ana sabtu ni, nyway Selamat Pengantin Baru dan semoga berkekalan hinga akhir hayat, Insyaallah..

Dan sape2 yang kawin tu, Selamat Pengantin Baru :D

Ahad da balik dah, cz AHAD ni ada kelas mandarin..yeayy!!~

bestnye ..
Jadinya MANDARIN klaz setiap hari AHAD dan RABU, bolehla :)


Hajat dihati nak upload gambar mase Reunion Maahad Pengajian Islam Batch 03-STAM 09
kat resort baru2 ni
best sangat, walaupun ana blaja kat sana sampai form 3 je, Alhamdulillah ikatan persahabatan masih terjalin,


Miss them so much , nanti balik insyaallah baru upload,hehe


Untuk cik siti nurfatin, amriah, hamizah dan sape2 geng2 MPI yang ana knl yg dh pegi KUIN tu,
ana ucapkan semoga berjaya untuk anda semua.
Ada rezeki kite jumpe ag,

pakat2 bwk kelik segulung ijazah dan diploma, Insyaallah..

ha!!~ ade satu ag


sape yang rase study kat Uitm tu, gud luck ana ucapkan cz result mereka akan keluar..eheehe
sape2 yang dapat result y gempak tu, TAHNIAH..

untuk kawan terdekat ana, Aisyah, Ayuni, dan Farhan,
bgtau ye result kamu & jgn jadi camni

Sharing is fun..hahah


nanti ana akan 'terbang' camni dan menyelubungi anda semua..

k lah bye2 dan Assalamualaikum


glitter-graphics.com

P/S: untuk hari ni dan esk mgkn x akan on9 semetara waktu, kalau rajin pun juz jenguk2 je..hihi


About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top