leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Baru stat blogging
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Semua Ana baru je stat bolgging , blog yang lame kat wordpress dh berhabuk jadi sarang lebah dah , :) nak cari sumth...
Salam Semua

Ana baru je stat bolgging,

blog yang lame kat wordpress dh berhabuk jadi sarang lebah dah, :)

nak cari sumthim new katakan..hik8

rindu kat Geng2 Gege a.k.a Geng Kapak haha

terutamanya:

- Kak syikim

- Asma a.k.a Tarzan

-Sarah a.k.a Saranghae

- Zakiah

- Azie

-Ieka a.k.a CCL

- Zira a.k.a Dugro

-Rosmawati a.k.a embek

and me tooo a.k.a kudo0..hik8 :)


cuti sem ni paling membosankan taon ni,
dan ada jgk yang paling best iaitu dapat blaja MANDARIN yang paling diidamkan dalam hidup ana, setelah sekian lama...

Alhamdulillah tercapai jgk hajat nak blaja bhse nenek moyang ana ni..hehe

* Yang kedua, adik ana, Izzat dapat AFS interview letter, 16hb ni kat PPD Kota Bharu..
AFS stand for Exchange Programme..

harap2 dapat apa yang diidamkan untuk ke negara yang dipilih, kalau x dapat pun still dapat bercuti ag ngan family..hehe

and me t0o~

Gong xi untuk adikku..

About Author

Advertisement

Next
Newer Post
Previous
This is the last post.

Post a Comment

 
Top