leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Banyak Cherita
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
tadi ana bergegas ke USM cz pak long msk wad.. cuak jgk tadi ....huhu tapi nasib baek la.. Esok da nak berangkat ke Ganu..bekwoh banyo...
tadi ana bergegas ke USM cz pak long msk wad..

cuak jgk tadi ....huhu

tapi nasib baek la..

Esok da nak berangkat ke Ganu..bekwoh banyok, letih dh nak g knduri..hahah
sangat-sangat meletihkan ;(

Baru-baru ni, ana apply AFS for Voluntering tapi x tau la dapat ke x, kalau dapat pun x tau nak g

ke x..cz next sem cuti pun semakin singkat, tapi minat sangat untk jadi sularelawan ni.. hehe

Negara yang ana mintak semestinya China, Korea dan Australia. X tau la dapat ke x
Program ngan AIESEC pn ana mintak, hehe mintak saja-saja je.. :D


Untuk next sem ni, cuak sangat cz RESULT ana x sebaik teman2 yang lain, tapi alhamdulillah still lagi dpt 3 & above, tapi konfem mmg kena marah ngan PA cz pointer down dri sem lepas ..~

nak cite ape lagi ye...

ade bnyak tapi dh malas da nak tulis..hik


k lah, Assalamualaikum & Wan an (selamat malam) :)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top