leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: BYE-BYE
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Tinggal beberapa minit lagi untuk menyambut Tahun Baru 2011 [kredit to google] . . DAN . . SELAMAT TINGGAL 2010 Segal...
BYE-BYE
BYE-BYE

Salam, Tinggal beberapa minit lagi untuk menyambut Tahun Baru 2011 [kredit to google] . . DAN . . SELAMAT TINGGAL 2010 Segal...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Markus Jelez?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Tadi pjaz ternampak gambar kat Fan page Khairul Fahmi , punyalah lawa gambar tu.. hehe nak tergelak pun ade ;) Kredit to Blog...
Markus Jelez?
Markus Jelez?

Salam, Tadi pjaz ternampak gambar kat Fan page Khairul Fahmi , punyalah lawa gambar tu.. hehe nak tergelak pun ade ;) Kredit to Blog...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Ngeriii
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, ptg td sessi lecture demi untuk NG tube insert NG tube/ feeding huh.. ngeriii!!! (lebih takut lg dri cite hantu) takut pun ade ...
Ngeriii
Ngeriii

Salam, ptg td sessi lecture demi untuk NG tube insert NG tube/ feeding huh.. ngeriii!!! (lebih takut lg dri cite hantu) takut pun ade ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Puas hati!!!Malaysia menang
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, malam ni puas hati sngt cz Malaysia menang , x sia2 berhabis tenaga dan suara (heehe) sampaikan suare kite mengalahkan lelak...
Puas hati!!!Malaysia menang
Puas hati!!!Malaysia menang

Salam, malam ni puas hati sngt cz Malaysia menang , x sia2 berhabis tenaga dan suara (heehe) sampaikan suare kite mengalahkan lelak...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Psycho
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pagi2 buta post entri baru sebelum g kuliah,heheh semangat baru nampaknya, walaupun dh lame x update... BUSY (Perasan je lebih)...
Psycho
Psycho

Salam, Pagi2 buta post entri baru sebelum g kuliah,heheh semangat baru nampaknya, walaupun dh lame x update... BUSY (Perasan je lebih)...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: BLOG LARIAN
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, minat BW ? jom la masuk Segmen mari masuk senarai BlogLarian khas untuk sume blogger yang berminat, Tuan punye BlogLarian ni Pa...
BLOG LARIAN
BLOG LARIAN

Salam, minat BW ? jom la masuk Segmen mari masuk senarai BlogLarian khas untuk sume blogger yang berminat, Tuan punye BlogLarian ni Pa...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, semalam sambil2 BW ternampak satu Giveaway, Giveaway dari luar negara, Kuat jugak Edy pergi melancong ek..hehe Sape2 yang nak joi...
"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"
"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Salam, semalam sambil2 BW ternampak satu Giveaway, Giveaway dari luar negara, Kuat jugak Edy pergi melancong ek..hehe Sape2 yang nak joi...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Selamat malam
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sebelum tido, cuci kaki dulu yer, nnti kena gigit tikus [ingt lg ade org tu] hahah sblm tido layan lagu Mou Ichido dulu lalal...
Selamat malam
Selamat malam

Salam, sebelum tido, cuci kaki dulu yer, nnti kena gigit tikus [ingt lg ade org tu] hahah sblm tido layan lagu Mou Ichido dulu lalal...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Chocolate Giveaway
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Dh lame x join giveaway ni, hehe tetiba nmpk choc giveaway ni ..hehe ape lagi, jom join klik SINI yer nak tau syarat2 nye? . ....
Chocolate Giveaway
Chocolate Giveaway

Salam Dh lame x join giveaway ni, hehe tetiba nmpk choc giveaway ni ..hehe ape lagi, jom join klik SINI yer nak tau syarat2 nye? . ....

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: 'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz tlh di 'tag' oleh PIHA dalam peace contest ni Thanks piha Tuan punye contest ni ialah . . jeng3x . . . EZAN IDMA he...
'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA
'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Salam, Pjaz tlh di 'tag' oleh PIHA dalam peace contest ni Thanks piha Tuan punye contest ni ialah . . jeng3x . . . EZAN IDMA he...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Awak, takut tak kalau buat maksiat?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, sekarang ni kita dengar mcm2 pasal perilaku sosial , semakin hari semakin meruncing, uhuhuhu, semakin moden semakin JAHIL betu...
Awak, takut tak kalau buat maksiat?
Awak, takut tak kalau buat maksiat?

Salam, sekarang ni kita dengar mcm2 pasal perilaku sosial , semakin hari semakin meruncing, uhuhuhu, semakin moden semakin JAHIL betu...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Ada apa dengan 26hb?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Sudah sekian lama Pjaz x masukkan entry baru setelah disahkan mendapat penyakit . . . . MALAS TAHAP GABAN . . . . hahah ...
Ada apa dengan 26hb?
Ada apa dengan 26hb?

Salam, Sudah sekian lama Pjaz x masukkan entry baru setelah disahkan mendapat penyakit . . . . MALAS TAHAP GABAN . . . . hahah ...

Baca Selanjutnya>>